Thursday, September 12, 2013

Jubah Cotton Yang Cute : Maira Clothing Hut

Assalamualaikum.

Aku dah lama cari jubah kain cotton.
Sebab kain cotton ni..
1. Sejuk n selesa
2. Kain tak melekat kat badan
3. Gaya muslimah yet stylish
Tapi susah nak cari yang BUTANG DI DEPAN.
**maklumlah breastfeed mommy.
Kat Jalan Tar banyak,murah pulak tu.
Tapi tak sanggup nak bawak anak aku redah ramai-ramai kat Jalan Tar tu.
Kesian dia...

Tapi sekarang aku dah jumpa...!!



MAIRA CLOTHING HUT
Sangat-sangat berpuas hati. Servis bagus, friendly.
Aku order on Tuesday.Then dpt msg ni..


Esok paginya (semalam, Khamis) dah sampai.
 Sekarang ni aku tengah sibuk cari baju preggy.
Perut dah makin membesar.
Tapi payah nak cari jubah maternity n NURSING.
Aku kan masih menyusukan anak.
Tapi aku beli jelah jubah kat Maira Clothing Hut (MACH).
InsyaAllah boleh pakai lepas bersalin.
Balik umah terus ngetest.
And voilaaa....eh eh muatlah pulak.
Untuk perut 5 bulan ni.
Aku amek size S.

**sila abaikan makhluk cilik oren itu
 Inilah yang aku mahukan.
Dan aku percaya orang lain pun sama.
Online bisnes yang menawarkan perkhidmatan...

1. Murah or at least reasonable price.
**some on9 bisnes amek kesempatan letak price tinggi dari market,pdhl ko takyah bayar sewa kedai sampai ribu-riban pun tiap2 bulan.
2. Feedback yang cepat n mesra.
**bila customer ada question or nak order, dia jawab on the spot.
3. Cepat sampai.
**opkos la nak cepat sampai.kalo boleh pagi ni order,petang sampai..hihihihi..
4. Barang yang dihantar sama dengan barang yang diorder.
**jangan order kain sampin,yang sampai kain lampin.

2 comments:

Nana said...

amboi cik leha...kemain posing baju baru...memang kena laa...cantik sgt...

mayra pon nak inteprem... :)

Mrs. Amad said...

taw zpe...smntara perut x bape nk membojol ni..posinggggg!!hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...