Tuesday, April 2, 2013

Hepi Befdei Memeya

Lupa plk nak hapdet psl befdei si Memeya.
Memeya?
Adeke patut laki aku pgl anak kesayangan aku
MEMEYA??

 Smlm 1st April befdei anak kesayangan aku.
Tapi kitorg celeb kat kampung.
Sbb mak mertua aku baru pas operate.
Akak ipar aku pun tgh berpantang kat kampung.
So buatla kat kampung,
boleh dorang join.

Tapi sory la aku x amek byk pic.
Sbb dorg amek gambar
pakai camera yang ada belalai tu.

Ni je pic yg ado..

My Fairy
 Gambor kek takde la..
Sian anak aku..
Kek simple je pun.
Takde tempah2 buh patung barbie doll sekor ke takde...!!
Pegi je secret trus pilih2 dannn bwk pulang.

Kefak-kefak tu aku beli kat Macy RM8.90 je. Nape beli hijau? Sbb konon2 tema kaler hijaau+putih.

Lolichoc by Nana 0173481642
Lolichoc ni mmg memuaskan.
Rege lolichoc bergambor RM2 utk 150pcs.
Yang bertulis tu RM1.80 sebatang.
Sebut je nak kaler ape.

Alhamdulillah sumenye berjalan sangat lancar.
Setahun umur Myra Zara bermakna
setahun jgkla mak n abah aku tinggalkan kampung
utk jaga anak aku.
In fact setahun lebih sbb dorang datang Putrajaya
since aku menghitung hari nak bersalin lagi.
Thanx Mak Abah!!

Tak sabor nak balik umah petang ni.
Nak bagi surprise kat Mak Abah.
Sebagai tanda terima kasih..
Untuk tempoh setahun ni..

Kuching je..jadilah ye..itu yang mampu..
 futnut:Befdei Memeya, tp Tok Opah yang dapat hadiah.

3 comments:

Nana said...

owh...comelnye nama Memeya tu...comel macam tuannye si fairy kefak hijo...
Happy belated Birthday, Memeya...

syioknye mak abah Dila gi bercuti tu... :)

Mrs. Amad said...

time tu dla pun kene cuti gak la kak hooiii..

Noor Suraya said...

comeynya umayra...hepi belated besday cutie....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...