Wednesday, December 26, 2012

Enibeseri Yang Berseri-seri

HAPPY ANNIVERSARY!!

Never and wont breach the contract!!
Kata laki aku tahun ke3 tapi period 2tahun.
Haa..cane tu?
Lately  ni hubby bz.
Maklumlah dah year end ni.
Tapi alhamdulillah sempat lagi menseleberet.
Simple2 je..
Hubby bawak soping kat KLCC je.

Aku dah bertukar ke La Vie Est Belle
Baunye lebih manis compared to Hypnose.
I was a hard core user of Hypnose.
Sejak tahun 2008 lagi.
 
Bubbye my sweet Hypnose. Gonna miss u!!
Kata hubby plan menseleberet enibeseri kene pospon
sampai bulan depan sbb die bz sgt.
Yeke?
Aku rasa ni pun dah cukup, nak cane lagi kan?
Zahra pun dapat jgk..
Rumah munge-munge dalam hati ada taman!!
Malam pulak makan-makan..

Syukur alhamdulillah dikurniakan sebuah perkahwinan yang bahagia.
Masih dikurniakan rezeki anak..
Dan semoga ada lagi rezeki ber anak-anak lagi..
hihihihi..
Syukur dipinjamkan seorang suami yang sangat penyayang dan bertanggungjawab.
Syukur alhamdulillah ya Allah!!

3 comments:

Nana said...

wah...dah 3 thn yer...
semoga kekal bahagia selamanya...:)

Noor Suraya said...

macamana dah tahun ke3 tp 2 tahun??hehehe...tahniah..tahniah...kiut la umayra..

Fiza Rahman said...

Happy anniversary to both of you.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...