Thursday, November 8, 2012

Jururawat Rakam Imej Hantu : Imej Tipu Je Kot. Percaya Tak???

Sape baca paper kosmo rini?



Bila tengok je imej hantu ni,
aku rasa cam familiar je.
Sangat familiar..cam kenal je hantu ni..




Pic kat atas ni sume aku amek dr google.
Adakah beliau hantu yang sama?
Sama kan?
Kan kah?
Hahahahah...wallahu'alam.
Aku mmg hafal sgt muke hantu ni
sbb masa aku pakai tepon SII dulu,
mmg dalam fon tu ada application CAMERA 360.
Application ni mmg boleh edit mcm2 effect.

14 comments:

ayie zaharuddin said...

hahahahaha kosmo kena tipu dengan jururawat tuuu hahahahahaha

Mama Adawiah said...

hahahahahhaa..kekantoian nurse tu terserlah n to kosmo....leh la suh nurse tu minta maaf scr terbuka.hahahaha..

Mama Adawiah said...

hahahahahhaa..kekantoian nurse tu terserlah n to kosmo....leh la suh nurse tu minta maaf scr terbuka.hahahaha..

Mrs. Amad said...

kan..kan..?sama je pun posing hantu nye..

fiza said...

Kantoi...hahaha...

Dear Bella said...

Positive thingking...
Agaknya jururawat tu nak tangkap gambar org tgh baiki lif tu tapi tak perasan yg kamera dia setting lain... hahaha :P

Dear Bella said...

sambung dari atas :
bila nurse tu tengok balik gambar, ada hantu pula kat gambar tu...

Mama Adawiah said...

http://www.mazidulakmal.com/2012/11/hospital-berhantu.html

kak dila baca ni lak..

fairus said...

BARANG KALI NURSE TU TIDAK PERASAN ADA SESEORANG YANG TELAH MENGEDIT GAMBAR DALAM TELEFONNYA.. WALLAHUAKLAM..

Kancil 8349 said...

kesian....

:: Mrs.Eady :: said...

tipuuuu :)

JR said...

Tipah tertipu...pengajaran kpd Kosmo yg suka buat cerita gempaq sensasi, akhirnya kena tipu dgn misi....

Ann Ishak said...

memula tu memang percaya, tapi sekarang macam kelakar pun ye jugak hihihi

Karukord Jagau's said...

kikikiiii :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...