Tuesday, October 9, 2012

Sewel Rindukan Anak.

Aku rasa breastfeeding mmg sgt2 mengeratkan bonding di antara ibu n anak.
Bukan sahaja anak menjadi terlalu rapat n manja dengan ibu,
tapi si ibu pun boleh sayang 'semacam' dgn anak.

Aku HARI-HARI rindu dengan Humayra Azzehra aku.
HARI-HARI, twenty four seven three n sixty five!!
Blum sejam dok kat opis aku dah mula terbayang2 muka die.
I hate it rite after weekend, mesti aku wendu sampai rase nak sewel kat opis.
Wuuuaaarrggghhh!!

NGAAAAAA!!!
But i nv take it as a problem.
Ia adlh satu perasaan indah yang berada di satu sudut istimewa dalam hati Bonda.

1 comment:

Salhah Suhot said...

aku tinggal naufal 2 jam pun dah terkenang-kenang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...