Tuesday, October 9, 2012

Malacca Uollss!!

Lobangidong kembang kerana bangga berada di tanah Hang Tuah.

Too big Babah. X fix dgn kepala Zahra

Souvenir street.

Waiting for trishaw yang mahal nak mati. Pegi A' Famosa je pun. Dlm 10 minit bayaran RM20. Sebab batak punya pasal redah je.

Malacca uollss!!


On d trishaw. For Zahra's record --> U r only 6 months 1 week.

"Fanas bonda. I can't stand it."

Aku taktaw ni blok ape. Tp aku taw ni peninggalan sejarah. Sekiantimekaseh.
Babah n baby yang kepenatan.

We were just sitting around them..^,^
Actly aku nak bawak Zahra g Zoo Melaka since die dah pandaai tengok menatang.
Tapi ari terlalu panas.
Nanti kene pegi pagi2 lagi.
Dan yang paling penting aku kene study psl sejarah lagi.
Baru banyak info nak story kat Zahra.
Nanti kte pegi lagi ye nak!!

1 comment:

nur said...

best nyer jalan2 melaka... satu-satunya negeri yang akak belum jejak... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...