Thursday, October 18, 2012

Caught On Camera!!

Bukan aku tak pasan jalan yang aku lalu hari-hari tu.
Pegi balik keje ikut jalan yang sama.
Camera AES ke ape es tah tu..
Memangle takde.
Tapi ade je pak polisi tertonggok kat celah-celah pokok.

1st time aku nampak.
Aku slow down,lepaslah..
2nd time pun aku nampak.
Aku bukak tingkap, aku PEACE kan encik polis tu.
3rd time..
Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua.
Aku ingat aku tak jatuh sbb aku bukan tupai.
Tapi akhirnya...
Ternganga aku time ni..dah kene snap baru pasan.
Aku rasa aku tak bwk laju.
Tak sampai seratus..
Aku bawak laju sikkiiittt je..
Sebab aku tingat anak aku yg kelaparan kat umah.
Hantulah!!
Ape lagi..
Senyum..Jari Telunjuk..Jari Tengah..
Okbai!!

*owh kaw..aku kene saman pun bukan kaw yg bayar kan. Yang kaw taw aku kene on time.

3 comments:

fiza said...

Lenkali klo nampak camera AES ni senyum tau...ekekeke...saya ni tak tau lah dah kena caught ker tak. Tunggu jer lah.

Mrs. Amad said...

cekla kat myeg cecepat..

JR said...

AES tak mampu jadi ais yg menyejukkan hati..hangatkan hati adalah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...