Wednesday, September 19, 2012

Rindu Anak Banyak Sangat

Allahu Akbar!!
Baru 7.45 pagi.
DAH WENDU KAT HUMAYRA AZZEHRA.
Nilah jadinya bila cuti lama.

At Toys R us
Hihihihi..tgk muke geli-geli ni..
Sian anak Bonda, xde beli pape kat Toys R Us ni sebabbb..

Member card tertinggal kat opis daaa..
Alahai..kalo ada bawak card pun x bli pape kot.
Maklumlah dah ujung-ujung gaji ni..
Huhuhuhu..
 
Canelah ibu-ibu yang terpaksa hantar anak kat kampung ye??
Kental betul hati dorang menahan rindu pada anak.
Nak wat cane?
Skrg susah nak cari pengasuh yang penyayang.
So terpaksa hantar anak kat mak di kampung.

Aku bersyukur sbb mak nak tolong jagakan anak aku kat umah aku sendiri.
Maybe makabah tak kesah sbb anak-anak dorang dua orang kat Putrajaya, sorang kat Kajang.
Sayaaannggg mak..thanx mak abah!!

*tak sabar nak tgu kul 1..Zahra, nnt Bonda hug u ok!!

1 comment:

fiza said...

Alololo...tomeinyaaaa. Mata bolat, pipi tembam. Geram nengok >_<.

Salam kenal. Thanks sudi follow blog saya. Dah follow kamu juga ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...