Thursday, September 13, 2012

Review SKII

Belek2 muka kat cermin.
Hmm..dah tua dah aku.
Well..m going to 3series kannn??
Nampak sangat wrinkle kat tepi mata.
Kulit pun dah kusam.
Lepas kimo dulu, kulit aku jadi gelap.
Ni pun ok sket lepas amalkan Innershine.
Kalo tak kulit dah mcm kene budak kampung main lumpur.

Aku pun selongkar almari mekap..
Tengok2 kot ada akar kayu yang bleh mengembalikan keremajaan.
Tadaaa..i found this..

SKII Facial Treatment Milk.
Dah lama aku tak pakai benda ni.
Actly benda ni bagus, berasaskan susu n air.
Sesuai utk kulit kering n sensitif.
Dulu masa sebulan b4 kawen aku pakai benda ni.
Kulit jadi moist je, tapi tak berminyak.
Pakai b4 tido, bangun pagi cuci muka terasa kulit moist.
 
Pastu belek2 lagi jumpa plk menatang ni..
 
SKII Signs Eye Mask
Tersangatlah sesuai utk yang ada eye bag cam aku.
Aku ni dah lah memang ada eye bag sepanjang zaman,
tambah plk berjaga malam sejak ada baby ni.
Memang obvious!!
Benda ni pun aku pakai masa nak kawen dlu.
Ilang eye bag ai taw..
So pada bakal pengantin yang ada eye bag,
highly recommended u this..

Tak ingat bape price tapi rasanya affordable, tak sampai RM20 per set.
Kalau nak beli 1 box pun boleh.
Rasanya satu box ada 14 set. Harga RM260++.
Kentut berdarah.
Kalo aku manager hotel bolehlah beli 1 box.

Lekapkan hanya 10 minit sahaja.

Setakat ni aku sangat berpuas hati dengan produk SKII.
Actly aku mula pakai SKII masa sibuk2 cari produk utk dijadikan hantaran kawen.
Kebetulan Kak Yong pun pakai SKII, so she suggested me.
Trial set RM99, ada 3 barang.
*ni harga 3 years ago. currently aku taktawla..
Lepas pakai aku rasa ok.
Terus decided utk hantaran.
Kenapa aku suka?
Sbb SKII bukan product yang buat kulit mengelupas.
Plus, sgt sesuai utk kulit sensitif n byk cengkadak cam kulit aku.
Yang aku tak puas hati harganya, tu aje.
Sekian, timakaseh.
 

1 comment:

Nana said...

akak sentiasa bermimpi nak pakai neh...bila la jadi kenyataan...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...