Friday, September 14, 2012

Review Garnier

Salam pagi Jumaat uolllsss!!
Harini aku nak review psl..
GARNIER MEN. Turbo Light Oil Control.
Facial foam ni ada scrub halus, x bape kasar.
Sangat cool sbb rasanya ada menthol kot.
Rasa cam pakai colgate kat muka.
Bau mungkin agak keras, tp sesuai la utk lelaki.
Lepas pakai, try tgk muke kat cermin..
Waahhh..cam Fahrin Ahmad.
Hahahaha..apahal aku pakai facial foam laki??
Sebabbbb...

Selamat jalan eskeytuku!

Eskeytu aku dah habes. 
Ritu dah pegi pun counter eskeytu Alamanda.
Ai : Dik, akak nak facial foam.
Promoter : Cleanser tu ye kak? Naik harga sket ye kak.
Ai : Okay...bape?
Promoter : RM196..ni pun nak naik lg bulan depan.
* ooo mak kaw gendut. Aku ingt naik singgit dua hengget boleh la ak miss breakfast aku sehari. Apsal kaw tak cakap naik RM2 ribu je??
Ai : Banyaknye naik!! Xpelah dik, nanti akak datang lagi bwk husband akak.
Hahahahah..sampai la ni akak x datang-datang.
Adik tak tunggu pun kaannn??
So lepas ni no more eskeytu, Garnier pun Garnier la.
Apa aje yg ada kat umah ni aku pakai.
Tapi aku rasa cam nak pakai 
Nutox Oxyfusion
Sebab Fazura..tu je..
Mane taw pas pakai tgk cermin..
Waahh..cam Fazura laa..
Next month nak try.
Dah pakai nanti akite review k.
Tata..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...