Friday, September 28, 2012

Laki Aku Dah Terjebak.

Ya Allah..aku tak sedar laki aku dah terjebak.
Maybe sebab aku dah kurang dok melepek sebelah die sejak2 ada anak ni.
Aku mula sedar bila laki aku skrg asyik menghadap henpon.
Padahal tv terpasang kat depan die.
Bila aku dah tido, die tak tido-tido lg.
Pun ngadap henpon.

Laki aku dah terjebak dgn..

BIRZZLE.
Dedolu mase preggy laki aku bengang je aku men menatang ni sampai abes bateri henpon.
Petu aku buat tak reti tanak cas blk, tunggu die yg cas.
Die suh aku main Unblock Me Free
Mmg aku main, tapi kejap je.
Petu aku main Birzzle ni.
Best kot yg breaking ice tu.

Hah skrg die plk dah terjebak.
Aku pun dengan berlahagaknye (berlahagak tu atas sket dari belagak) ajak fight.
Maklonglah mak long kan dah naik hajah game ni.

Cabarannya dapatkan telor burung paling banyak with gold medal.
Sape kalah kene g counter eskem,
petu ckp kat budak counter tu..
"LEE CHONG WEI IS LOST, BUT MALAYSIA BOLEH. 1MALAYSIA, JANJI DITEPATI"
Kalo dpt eskem free, alhamdulillah.
Kalo tak dapat, belanjalah ape lagi.
Berdosa tak??

Agak-agak dapat teka tak muke si pengkalah?
 Hahahaha..kene belanja seramai ni??
Amek cup paling kecik nampak,,
Lalalalala..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...