Thursday, September 6, 2012

Klinik Jameaton n Us.

Malam tadi tido tak lena.
Bangun setiap setengah jam sbb si kecik nak nenen.
Bile dibagi bukan dihisap sangat..
just nak  ngempeng.
Takpela..Bonda suke je.

Sampai ke Subuh anak x tido lena.
Aku bangun kencen kejap pun die merengek.
Aku solat die merengek.
Lagi 10 min nak gerak ke opis die merengek lagi.

Sambil susukan aku bisik..
"Zahra..Bonda's goin 2 work syg. Be good k..gud girl doesnt cry. Bonda will b back at 1 and Bonda will feed Zahra, hug Zahra, kiss Zahra ok. Gimme back my tek"
Tadaaa..slowly she released..

I m currently sgt risau.
Taktaw nape die x sedap badan.
Maybe sbb kene jab 5 months smlm.
Tapi kat klinik smlm die ok je.
Siap leh buat lawak dgn Dr. Jameaton.
As usual..masa kene jab die langsung tak menangis.
Maybe 'perubahan bulan' kate org twe-twe..

Zahra @ Klinik Jameaton while waiting for doctor.

I cant wait for jab!!




Add caption

Bonda..gimme d phone!!
Setakat ni aku n hubby sgt berpuas hati dengan servis 
B5-G-03, Jalan Pinggiran 1/2,
Taman Pinggiran Putra, 43300
Seri Kembangan, Selangor
.

Since preggy aku dah gunakan khidmat Dr. Jameaton.
Khidmat nasihat yang sangat berguna.
Kalo batuk or selsema, Dr. Jameaton bagi ubat batuk berasaskan herba,bkn dadah.
Anak selsema ritu pun die x bagi ubat dadah, die bagi Clinzo.
Masa jab baby pulak, doctor akan buat baby leka.
Dia cool kan baby dlu, bagi baby selesa, agah2 baby, bile jab my baby lgsg tak nangis sbb leka.
Aku pun ske sbb aku kurang bersetuju dgn ubat berasaskan dadah ni.
Effect jangkamasa panjang.
Sampai skrg aku simpan buat kenangan. 
Bayaran cuma RM55+ je, murah kan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...