Wednesday, September 5, 2012

Image Transformation : Loadingggg...

Sesejak terdetik nak ubah imej ni,
rasa cam susah je nak cari baju-baju yang sesuai.
Actly tak susah mana pun, cuma belum jumpa lagi.

Dulu aku suke sgt beli baju kat Esprit.
Sebab baju simple, material tahan lama n comfort.
Yang paling diutamakan..
HARGA BERPATUTAN.
Hahahah..berpatutanlah dengan pendapatan aku.


T-shirt n Handbag Esprit 
Blazer Esprit

Cardigan Esprit
Baju n jeans Esprit.
I oso bought wallet for my boipren's birthday present.
(skrg jd hubby sudeehh)
Paling banyak t-shirt sbb material sangat lembut n comfort.
Tapi banyak t-shirt yang aku dah sedekahkan kat anak-anak sedara aku.
Sebab kecik n ketat sgt.
Dedolu aku keding..tak..tak..
dedolu aku tak sedar diri!!
Nak pakai yang ketat2 saje..
Skrg yang tinggal 2,3 helai aku pakai kat umah je.
 Supaya laki aku terliur tengok aku.
Haaiiippp!!

So skrg nak beralih imej,
aku jadi penen nak beralih kemana plk.
Cari punye cari..
Taarrraaaa...

Bajugraphy

Aha..dah jumpa.
Kain chiffon. Simple. Bergaya. 
dan yang paling penting
MURAH.

Balik nnt aku tunjuk kat banker aku.
If he say yes, then i'll grab.
Wish me luck ya!

Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dress
Amboi kaw kiaahhh..
Nama pun dah jubah muslimah..
Berhijrah gitewww..
Page ni pun best.
Akak shadayani ni sempoi.
Aku dah beli 1 jubah moden with d price only RM85.
Arini bank in, sok trus dapat.

Sorryla x iron, maklumlah baru sampai terus tayang.
Yang peliknya kenapa aku amek kaler ni?
Tengok..tengok..

Haaa..kan dah sama..puii..
Aku lupa sangat aku baru je beli 1 jubah Abaya Couture. (yang kiri tu)
Abaya Couture ni design sgt best, ngam2 je gn badan aku.
Tapi material x bape ngam dgn aku.
Harga pulak RM109.90.
Tak sesuai dgn pendapatan aku.
Dah jumpa jubah moden ni..
beli kaler yang sama plk..hadehhh..
Pasni nak beli kaler lain sbb kain jubah cotton.
Design cantek!!
Silalah cuba.

futnut : online shopping ni best jgk eh..

1 comment:

Salhah Suhot said...

ye..shopping online sgt best!lagi best dari jenjalan kat shopping complex...haha...same2 kite berhijrah tukar penampilan ek dila...aku pun byuk baju yang nak diturunkan dri almari, n ganti baju yang lebih seswai ntok umur n status kte skrg. all the best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...