Wednesday, September 26, 2012

Burst His Day!!

Niat di hati nak fight birthday present yg hubby bagi kat aku.
Tapi aku terpaksa akur yang aku kurang berkemampuan.
Jangankan angka yang depan, angka yang belakang pun aku tak terfight.
Takpe yang penting keikhlasan.
Nilai keikhlasan lebih tinggi berbanding d value of money kan.

Since adik ipar aku penah gtaw yg laki aku nak bli gitar,
 so aku pun terus decide nak blikan tuk die.
Aku dah survey paling murah gitar kapok RM70.
Sangat berpatutan dgn gaji aku..huhuhu..

Pagi Ahad aku dah roger IbuDarwisy.
Sebab ayah Darwisy pandai bergitar, so aku mintak tolong dorang blikan.
Harap maklong lah Kak Long, kalo nak yg berkualiti tak dapatlah gitar rege RM70 tu.
Takpelah..top up sket tuk hubby tersayang.
Plus manual for beginner yang sgt friendly user i guess.

Masuk dalam lemari sbb balik keje selalunya die terus tukar baju.
 IbuDarwisy suggest aku buat surprise.
Tunggu hubby masuk toilet petu ready dpn pintu toilet,
then aku pun goooreeeennnggg gitar tu depan pintu toilet.
Idea mmg bernas, tp aku rase petu mesti aku kene R#G*L dgn laki aku.
Sebab masa tu mesti die teruja dlm keadaan separuh B#G*L, baru pas mandi plk tu.
Hahahahah...sgt membusukkannye puuunn...
Takdela..actly aku mls nak tunggu.
Laki aku mandi sangat lama.
Sekali die mandi mcm 3 kali aku mandi.
 
Without ribbon+wrapper. Alah takesahlah..
I can't wait!!
Cepatlah...nak pulannggg!!
M gonna burst ur day bie!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...