Wednesday, August 15, 2012

Update Ali Athauri : Anak Teruna Bonda Dah Besar

Ali Athauri yang semakin membesar dan sihat. Muahx anak bonda!!
Lately ni jarang intai-intai fb.
Intai sekejap then kuar sbb sibuk luar dan dalam.
Maklumlah nak raya.
Rupa2nya dah ada update psl anak bonda yang sorang ni.
Tu pun my fren yg inform.
Sorry nak, bonda x penah lupa Ali Athauri.

Baby Ali Athauri yang masa lahirnya (x cukup bulan)
cuma seberat 1.03 kg, sekarang dah jadi 1.80 kg.
Alhamdulillah anak bonda makin membesar.
Dulu masa bagi susu bonda pada Ali,
tgk pic Ali sangat2 kecik, wayar berselirat.
Skrg Ali dah jadi anak teruna dah..hihihihi..

Seingat aku ada lebih kurang 80 mommies yang sudi bagi susu ibu pada Ali.
Skrg Ali dah besar, dah boleh terima susu formula.
Ramai jgk yang sedekah baju,mittens n booties kat Ali.
Baju raya Ali pun dah ada.
Cuma pampers je nurse n doktor pakat sponsor.
Pasni mommies@KIM nak belikan selori pampers tuk Ali.
Ali still minum pakai tiub.
Dari jauh Bonda doakan pasni Ali boleh minum pakai botol plk.
Boleh Bonda bagi Ali pakai botol Kak Zara yg belum guna lagi tu.

Semoga Ali Athauri kuat, panjang umur, sihat selalu dan dijauhkan dari penyakit-penyakit bahaya.
Bonda harap sgt one day Bonda boleh dukung, peluk n cium anak Bonda.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...