Friday, August 3, 2012

Metrojaya Warehouse Sale @ Putrajaya


Semalam pas berbuke terus solat Maghrib, berdesup g PICC.
*Nampak menor x g terawikh*
Memang best..tiap2 tahun ada warehouse sale Metrojaya ceni aku mst pegi.
Berbaloi-baloi..

Dari barang dapur sampai barang dalam bilik membawa ke barang dalaman kite.
Sume murah2 belaka..
Barang2 pulak berkualiti n branded.
Kalau time Happy Hour..
Melayang-layang murahnye..
Happy Hour tu dorg lelong barang dalam masa sejam.
Contohnya handbag yang harga sratus lebih dorg jual RM25.

*Aku terlepas Happy Hour comforter Jean Perry*
Aku mmg nak bli sgt cadar n comforter Jean Perry, 
but i missed d Happy Hour.
Jean Perry sgt best.
Setakat ni aku dah bli 4 bantal Jean Perry,
sgt selesa.
U guys should try. 
Petang ni nak riki lgi comforter tu.

Best sangat bantal ni.
 Baju-baju budak lagi best.
Sesejak ada anak ni aku giler bli baju budak.
Utk parents yang ada anak umor 1-6 thn jemputla datang.
Kemeja n t-shirt budak brand SODA RM15 je kot.
Handbag GUESS 50%.
*Aku baru je beli minggu lepas*
Kemeja opis utk lelaki 70%
Kasut Hush Puppies 60%
Ah banyaklah lagi nak cerita.
Pendek cerita, jom pergi sendiri.
Pasti x nyesal.
Parking jgn risau, sgt banyak parking basement n it's FOC.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...