Thursday, July 19, 2012

Karnival Minggu Penyusuan Susu Ibu

Alhamdulillah..
Sepanjang menempuh cabaran dalam menyusukan anak,
Ahmad Farhan Bin Abu Makhfud
merupakan satu-satunya insan yang sentiasa memberikan sokongan.
Suami akulah insan yang sentiasa mencarum semangat positif
utnuk aku terus menyusukan anak.

14 Julai lepas hubby bawak aku n baby ke
KARNIVAL MINGGU PENYUSUAN SUSU IBU
di Auditorium Perpustakaan Negara.

Padahal sebelum tu hubby dah plan nk blk kampung.
Tapi die postpone planning tu.
Hubby balik kerja awal sejam.
Semata-mata nk bwk aku g karnival tu tanda sokongan.
Sangat terharu..

Hubby yang handle Myra Zara. Ble Myra Zara ngamuk (maklumlah sejuk ya Rabbi tempat tu),
hubby tidokan anak kat luar utk bagi chance aku dgr forum tu.

Serina Redzuawan antara panel forum "DILEMA WANITA BANDAR : TIDAKKAH GLAMOR MENYUSU SUSU IBU". Serina juga merupakan ibu yang menyusukan anak.

Kat karnival tu jgk amek peluang jumpa ahli-ahli KUMPULAN IBU-IBU MENYUSUKAN ANAK.
Selalu chatting di alam maya je berkongsi pengalaman.

Hurmm..anak-anak yang menyusu susu ibu sepenuhnya tanpa susu lembu mmg sgt chubby!!

Antara tetamu yang hadir. Penuh jgk auditorium tu dats y kitorang kene duk kat depan tempat media.

*Yang paling best dapat sijil n Forum ni dikira satu hari kursus utk penjawat awam. Alhamdulillah..YESSS!!

SELAMAT MENDUNIAKAN SUSU IBU.

2 comments:

Nana said...

WAH..BERTAMBAH LA 1 HARI LAGI...TAK YAH GI KURSUS DAH...(",)

Mrs. Amad said...

alhamdulillah...hihihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...