Wednesday, July 25, 2012

Bonda ala-ala Syurgawi

Entah kenapa 1 ari aku terbukak mulut cte kt hubby..
"I tingin nk pkai proper,tp tkot x istiqomah"

Aku tetibe tingat mase study dlu ada 2 member suggested ak pkai purdah.
Wohooo..bunyi sgt menarik.
Tp time tu ak sgt menshaitonnnn!

Hubby kate ..
"Ala xpe..pkai je la. Eleh pkai sexy2 x takot plk"
Boleh tahan sentap!
Esoknye trus hubby post benda ni..
Mari baca kawan2..


Aku cubalah slowly..
Semoga Allah swt permudahkan niat aku.
Kalo x btudung labuh pun,sekurang2 menutup dada.

Aku berniat nak pkai ceni sbb skrg ni syurga kan di bawah telapak kaki aku.
Jadi pembawakan tu biar berunsur syurgawi sikit..
Tak giteww?
Ak nk bagi contoh yg terbaik pada Humayra Azzehra.
Tiap kali sikat rambut die ak pesan..
"Ni aurat ni,dah besar cover gn tudung taw"
Begitulah konon..
Jgn pandai ckp je,sila buat!


5 comments:

Nana said...

nak istiqomah tu yang selalu akak pikir jugak...

takpe...semoga menjadi idola kpd anak...

Mrs. Amad said...

ritu sy sembang dgn kak sue..die kate die dlu pun x istiqomah,tp die cuba je.skrg tgk die dah brjaya..alhamdulillah..

~MAWAR~ said...

insyaallah hayat acai berry mampu mengurangkan keputihan..testi dr my friend..after bsalin jg alami kputihan yg sgt truk..Alhamdulillah slpas amalkan hab beberapa kotak..dh ok..:)

ape2 sis boleh sms sy utk pertanyaan/tempahan..012-3218140

salam ramadhan :)

CintaZulaikha said...

btol tu, kalau pakai tudung menutup dada pon sudah kira baik caranya...jgn lupa, tudung tu pon mesti menutup bahu, baru sempurna auratnya..hehe..

slow2 la ek, sb akak pon tgh mencuba..sama2 la kita berusaha

ellieandcarl'sstories said...

awakk.. kite support awak juga. dont worry. insyaALLAH ...pasti keajaiban akn terjadi. and sume nye baik2. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...