Wednesday, June 20, 2012

I'm Back From Back!!

Asslamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.
Panjang giteww aku bagi salam sbb lama tak hupdate.
Sbb aku cuti bersalin 3 bulan .
bukan tanak hupdate..it jus dat aku nk spend my precious time dgn Humayra Azzehra tersayang.
Ble dah keje ,most of my time kat ofis.
Aku bersama anak kat rumah dr 5 ptg ke 7 pagi sok.
Bagi aku tu tak ckup lama.
Nak benti keje, tapi kene tgu gaji laki aki 10k dlu.
Hihihihihi..tah bilenye Nyahhh..
Tapi aku tetap berdoa aku dapat besarkan Humayra sedaya yang mungkin.
Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan aku dlm membesarkan Humayra. 

Ni pic mase Marhaban n akikah Humayra on 27 May 2012 di Ipoh. Buat kat rumah MIL.

 S.E.M.P.U.R.N.A

 All White..well FIL aku mmg ske white-white nih..aku pun dah tersuke skali..

 With my Kak Yang n child n my Sis In Law. Blum kawen lagi ni. Product UM, graduan Account. Sesape berminat leh roger aku..huhuhuh..m seriuoosss..

 Opah MiMi yang vogue gitewww..i loike!!



 Ni kakak ipar aku yang menikah. Maklumlah laki aku langkah dua bendul. 





 Aku sangat sayang anak akuuuuu!!

 Ni kakak ipar aku. Her daughter A'shadieeyah tua sebulan dr anak aku. Badan die semangatttt hokey. Orang tny "Apsal ko kawen dlu, tp kakak ipar ko branak dlu?" Aku jawab "Bagi chance kat sulung dlu" Jwb die "Owhh ko kawen tanak tgu die plk!" Aku smash balik "Dlm Islam ade 3 benda yang tak  boleh ditangguh, 1. Bila tiba waktu solat. 2. Kebumikan jenazah. 3. KAHWIN. Sekian..."

 Anak aku kuat TIDO!!


 Humayra Azzehra










 Akikah.


Ok..tu saje. Dah kul 12, aku nak g ngepampompom!!

1 comment:

zaujah until jannah said...

comei nye ur baby. nikah sekali ngan akikah ke.. wah bagus2.. saye pon ske putih!! adhhh dh berangan nak pki kale putih gak...awak tq so much erk. siap tlg cr kan kad. nnt pape roger erk. he eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...