Thursday, November 10, 2011

Rokok Sedap Sangat !!

Rokok sedap sangat kan?
Lantak lah haram ke pe janji fogging everyday..

Bagi aku orang yang merokok ni mmg sesat lagi menyesatkan.
Dahlah buat bende haram..menyusahkan org sekeliling pulak tu..
Bangga je hembus2 asap rokok sedangkan die sedar..
orang sekeliling die tengah makan.
B.I.A.D.A.P !!

Lagi biadap+bangang sbb merokok sambil dukung anak.
Membunuh anak terang-terangan..
T.A.H.N.I.A.H !!

Aku mmg takleh cium bau asap rokok.
Mulalah rasa saket pale, saket perut cam nak ter'berry' time tu jgk.
Ble tercium bau rokok, rase nk je bacakan yasin kat tinge die..
K.U.A.T + N.Y.A.R.I.N.G !!
~~Bayangkan aku baca yasin kat tgh2 kedai makan tu..

Takyah bagi ayat ceni..letak pic dorg tgh dikapankan kt kotak rokok tu pun blum tentu dorg nk benti smoking.


Kalau tunjuk fatwa ni kat dorang..kate dorg..
" Nilah Melayu..sket-sket HARAMMM..sket-sket HARAMMM..."

Kau tu yang HARAMMM !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...