Wednesday, July 20, 2011

The Jammed July : Journey To Johor

THE JAMMED JULY.1ST JULY ritu untuk pertama kalinya aku menjejakkan kaki ke Negeri Johor. Haa kau..dah 27 tahun idup baru sampai Johor. For reason dat slame ni aku tak pernah ade sedara mara kat Johor melainkan sorg dua menantu kepada pakcik makcik aku. Kalau sedara mara belah Utara mmg ramai. Menandakan aku ni orang utagha pure punye.

Kali ni pergi ke Kluang Johor sbb sepupu husband aku nk kawen. Kene pergi ok sbb sepupu rapat.

Tu dia hiway ke selatan..apsal aku rase jalannye cam lebar je drpd hiway ke Utara?

Siap2 ade landskap bungee bagai..best..best..Kalau hiway ke utara dpt tegk gunung-ganang, flora n fauna.


OK..perjalanan yg selesa haruslah diiringi dengan tidur yg lena dan ternganga.








Pastu singgah bli kete s0kan 1 sorang.



Ni adik ipar aku yg best.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...