Monday, June 20, 2011

Emel TIPU dari 'CIMB'


Aku sangat-sangat confuse ble dpt emel ni. Konon2 account aku dah kene blocked utk keselamatan. Then aku kene buat pengesahan utk reset account n off course kene bagi nombor TAC. Aku tak yakin ni betul-betul emel dari CIMB. Ni kalo aku bagi nombor tac ni, senang2 lah dorg tarik duit aku. JANGAN TERPEDAYA !! Sape2 yang dapat emel cenggini, tolong call CIMB centre n buat pengesahan.

Kenapa Aku TAK Percaya??

Sebab aku mane ade account CIMB. Tak pernah pun aku simpan duit kat CIMB. Nampak menor menipunyee..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...