Friday, May 20, 2011

Pre-Wed : Sarip Dol and Cik Salmah

At first aku plan nak buat tema ala-ala Man Laksa sbb aku kagum abes gn dress up Man Laksa (lakonan Yasin). Dengan tie besor bapok, bunga rozek besor alam, suar bell bottom yg cumel. Kalo masuk kepala aku pun bleh kot. Aku bayangkan kalo En. Amad aku yang pakai camtu mesti cumel. Muahahahaha!! Tapi bile aku tengok pakai pasangan Man Laksa (lakonan Sharifah Aleya)..alamak, skirt leh cari, tapi aku kan bertudung.
 

So cancelled sudehh..sok sek sok sek..Aku pun came up dengan idea len. Sarip Dol n Cik Salmah. Aku mmg giler dengan citer2 P.Ramlee. Tapi yang komedi je, yang syahdu2 makcik x layan. Aku pun mulalah mencari baju-baju n kasut mak zaman dolu-dolu...

TAADDDAAAA....
/
/
/
/
/
/
/
/
/




Cik Salmah la sangaattt...
Kasut platform : Kasut kawen mak thn 1973. Masih elok. Harga RM40.

Sarip Dol
Motor vespa milik Bapak Mertuaku.

Suke Sakan





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...