Thursday, May 12, 2011

Contest GPC : KOME RASE KOME COOL??

Hahahahaha..title bikin panas je ek?
First of all sorry byk2 sbb lmbat announce pemenang..
Bz lah..balik kampung Opah meninggal.
Pastu kursus lak 3 ari.
Kawan-kawan datang tumpang tido kat umah.
Yang paling best tadi cermin kete pecah.

Okay kat bawah ni gambor-gambor peserta yang saya dan suami rase cool.
Pemilihan berdasarkan gambor yang
LAIN DARI YANG LAIN
MAKE US SAY "WOW"
SPONTAN N REAL
dan paling penting COOL BEB
Kome rase gambor kome ni cool ke?


NFAHK - cool gak gambor lompat version terbalik ni kan. terbayang lak gambor lompat upside down.

NYZE CHAN - ala-ala model kau..cun!!

EB EZRIN - salute la makcik ni mmg brani..i mmg takkan pegang ular.

MAMA ZAKUAN - syiok tgk muke akak tudung biru tuh.

NANA - buai-buai..buaiku laju..

CUTE MUM

AIMAN - mmg COOL la sgt..

ALYCIA - cool adik ni..rilex kene pusen..

SYIMA EMI - pengantin n kawan-kawan yg cool

NUR FARAHANA - ahahaha..akak ni betul2 redho ke gambor die kene publish?

ISYA - pulangkan balik beskal budak2 tu..ish ish ish..

ARIEYSHA - yang kanan skali tu cam fly je..


ERA PASHA - kami rase kami lagi cool..kekeke..=P


Ada beberapa keping gambor yang tak dpt diterima sebab join mase contest ni dah expired. Sorryy...

3 comments:

arieysha chan said...

wah...pitcha cool saye ade gakla....urm,,yg kanan tue mmg fly...lallaa

fiq. said...

konfem tak masuk dah contest lepas ni, thanks...

fiq. said...

=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...