Tuesday, April 5, 2011

Why I Don't Like To Visit Rich People?

Rehat jap..penatlah hari ni..

1. Penat sbb jauh berblogwalking. Abg Ben punya segmen la ni..
2. Penat menghadap masalah problem Outlook ni. Ada 9 emel Q, dari pagi td baru sampai 1 je.
3. Kene cari GDP n Household Savings for Canada, Netherlands and Indonesia. Banyak figure yang saya dapat, mane 1 yang betul??

Slamat dapat emel yang best..so i would like 2 share it..

That’s y I don’t like to visit rich people…
 Once when visiting a very rich friend of mine , the maid approached me and asked me ......

1- Question : What would you like to have for a drink, fruit juice, soda, tea , hot chocolate, cappuccino, frappuccino or coffee?
Answer: Tea please.
2- Question : Ceylon tea, Indian tea, herbal tea, bush tea, honey bush tea, iced tea or green tea ?
Answer : Ceylon tea please
3- Question : How would you like it? black or white?
Answer : White
4- Question : Milk or fresh cream?
Answer : With milk
5- Question : Powdered milk or fresh milk ?
Answer : Aah , fresh .
6- Question : Goat's milk or cow's milk?
Answer : cow's milk please .
7- Question : Freezeland cow or Afrikaner cow?
Answer: umm , think I'll just take it black
8- Question : would you like it with a sweetener, sugar or honey or without ?
Answer : with sugar
9- Question : beet sugar or cane sugar ?
Answer : cane sugar
10- Question : white, brown or yellow sugar?
Answer: Oh ya , forget about the tea , just give me a glass of water instead .
11- Question : mineral water , tap water or distilled water?
Answer : mineral water
12- Question : flavored or non-flavored?
Answer: I think I'll just die of thirst !!!
13- Question : How do you choose to die sir? !!!

Hahahahah..merepek lahh..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...