Monday, April 4, 2011

Finally..

Lat Kampung Boy The Muzikal, tak rugi menonton. Even bukan beli tiket yang berharga RM200, tp berbaloi-baloi. Awie as Lat, Atilia as Faezah (Lat's wife), Jalil Hamid as Lat's dad, lakonan yang hebat. Lakonan budak-budak masa Lat kecik lagi best. Two thumbs up!! Patut dilanjutkan tayangan ni..hurmm..


Kami tiba awal di tempat kejadian sbb g pusing2 KL dlu. Masa nak collect ticket, terserempak gn Awie tgh lepak2. Pe lagi, snap some pic. Well, he's 'cute'. Ahax!! B4 start kami makan dlu kat cafe, jumpa la plak dgn Hans Isaac, Jalil Hamid, Omar Abdullah. Ayyamm..bermacam ayam..sempoi abang ayam tu. Tak macam artis pun, at first i thought he was d cafe staff...hikhikhik..



Kami bertuah sbb hari tersebut Datuk Lat n Pak Lah ada menonton skali. So off course la lakonan hari tu yang terbaeekk sbb ada special guest kan. Anyway, Lat Kampung Boy The Muzikal terbbaeekk!! Keep it up Hans n Harith!! I m proud 2 b Perakian!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...