Monday, February 21, 2011

Koc Untuk Wanita

Sejak memiliki Cik Bibah Putih 850 cc ni, jarang sekali aku naik LRT..ceewaaahhh!! Dlu2 mase mude remaja, sebut je mane destinasi nye, bape harga tiketnye, semua aku taw, dah mengalahkan Kak Bedah yg jga kaunter tiket LRT tu.

Naik LRT yg x syok nye time menunggu n berebut nak masuk. Susah nak cte,kalo nk aku cte jgk kene buat 1 seminar kot. Tp yg paling semputnye bile terpaksa cium bau ketiak pelbagai bangsa. Tu menandakan Malaysia ni multi racial country...ok aku bangga!!tp aku lgsg x bangga bile kene cium bau ketiak 2nd class foreigner kt Malaysia ni. Takyahlah aku senaraikan bangsa2nye d cni,takut blk kang kete aku kene simbah cat merah.





Sekarang dah ade koc KHAS UNTUK WANITA. aku blum bkesempatan nak merasa lg,so aku pun try roger encek google gambar2 koc wanita..nah hamek kau dla!!






Tak seindah yang disangka. Name je koc untuk wanita tp ade jgk manusia yang x paham bahasa. Tampal la sign sebesar alam skali pun dorg tetap x phm yg koc tu untuk wanita sahaja. Even taktaw membaca skali pun, kan dah ade simbol pompan pkai skirt. Ape die rase ari tersebut die pkai skirt ke?




Walaupun ko kerja berat angkat batu bata 5 kontena, x tido selama 3 ari 3 malam, baru balik kenduri kawen 7 tempat skali jalan, untuk apa2 alasan skalipun..koc wanita tetap koc untuk wanita. Jangan nak buat2 tido mcm mereka2 ni..konon-konon penatla tu smpai x pasan ternaik koc wanita.
boleh tak..?


Buatla muka comel cane pun, anda takkan ditimang2 kalo anda seorang lelaki yg berada di dalam koc wanita. tidak sama sekali ataupun 2 kali..

Tolonglah hormati hak wanita. Perlu ada lebih penguatkuasaan dan tindakan terhadap lelaki2 terutamanya warga2 asing yg suke mencemarkan kemudahan n keindahan Malaysia ni.
---> Lepas ni wujudkan pula gerabak utk si ketiak masam. Agak2 ketiak bau cam longkang kat blkg kantin skolah, sila lah masuk gerabak khas tu. Tp sape yg nak ngaku ketiak nye masam??

4 comments:

Edura Hanum said...

kalau time kemuncak koc wanita pun ada juga jantina lain masuk.paling sakit ati kalau warga asing sekali masyuk...mau pengsan xmau2 bangun.
xsuka kalau bersesak2 tue tetiba warga asing nie dok cilok.mak aiiiii terus cik kiah tersentap..rasa nak sound jek

Sekamar Rindu said...

salam..

ada koc wanita ini sangat baguss....selamat sikit dari lelaki yang tak beratnggungjawab..

dLa MoSeS said...

Hanum:sentap cik kiah..mmg sentap!!tulah hakikatnye ble tanah kte dipenuhi 2nd class foreigner ni..
SR:mmg bagus.syok kan...yg tak bagus nye ble org2 yg x bagus yg sebok2 nak masuk..

Rin_Aff said...

klu sediakan koc untuk parent yang bwak anak2 below 7 tahun ok gaks...
aritu nak gi rasmi train depan rumah yg baru siap...bwak si kecit tu..mau belengas ketihak nihh....oh tidak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...