Saturday, January 23, 2010

Kisah en.punat di spital gomen..

Masuk OT (operation theater), Allah je yg taw dimane ak sbnrnya.ati aku kt mane aku taktaw,takot Ya Rabbi.kene lak pkai baju putih.without bra n underwear.heysh!!malu giler..ak tgk muke doc2..aku ckp takot doctor!!c pakar bius nynyi..ak dibius cinta!!ak baru nk smbung nynyian die tetibe ak rase dizzy..ngennngg..ngenggg...

Ainul...Ainul...aku bukak mate.tekak saket sgt.yg aku taw mase tuh aku dah pkai baju len.baju ijau,uniform spital gomen la.wey..sape lak tukar baju ak??ternoda ke??tak kot..

aku sangat saket,tp taktaw kt mane saketnye.ak rase mcm..
-mimpi2 tp sedar pon..
-mcm mengantok tp tanak tido la
-mcm ilang ingatn tp..ingt daku dlm doamu..
mase tu aku taktaw sape yg ckp,tp mmg ade pompan kate kalo saket tekan 'BUTANG' ni while she handed me bende alah pe tah yg ade punat..kan ak kate ak rase saket..saket sgt,tp taktaw kt mane,so aku pon tekanla en.punat tu.byk kali gak aku tekan dgn harapan ade nurse dtg bg bantuan.tp takde sape dtg pon..ak tekan2 lg..tak dtg pon..rosak pe punat nih?ak tekan tak bunyik2.

Rupe2nye..punat tu bile ditekan,ia menyalurkan sejenis dadah jenis morphin..if i not mistaken la..untuk mengurangkan rasa saket dlm bdn aku.huk aloh..aku ingt punat tu utk pgl nurse ke doc ke?tulah kan aku dah kate ak mcm ilang ingatan jap mase tu,ni kan spital gomen,bkn private.hahahaah!!dlm ms x smpai sejam,ak da tekan 200+ kali punat tu..tak sepatutnye taw x!!da terlebih dadah..ptt la ms tuh ak muntah ijau,kunen,ijau,kunen.otak da kunen..

Kisah en.punat..pttnye nurse tu gtaw la aku c punat tu c dadah.kalo ak taw idakle ak tekan kot..tak kot..

1 comment:

Cool Lean said...

kikikikkikikkk.... TAk payah pepenat nak ikat2 lengan ek! 200++X masukkan dadah! Cheh! Akak tekan 3 kali dah laklok! Ni beratus kali!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...